hetti hamersveld

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van hetti hamersveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  hetti hamersveld heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  muziekles en tekenen en stagiares die spannende verhalen over libanon vertelden, minder leuke herinnering dat ik de hele klas op mijn dak kreeg, nadat ik niet meedeed met het spijbelen tijdens de gymles (dit wilde de klas omdat ze het niet eerlijk vonden

  muziekles en tekenen en stagiares die spannende verhalen over libanon vertelden, minder leuke herinnering dat ik de hele klas op mijn dak kreeg, nadat ik niet meedeed met het spijbelen tijdens de gymles (dit wilde de klas omdat ze het niet eerlijk vonden dat er twee kinderen bijles kregen tijdens het gymmen)

  Sint Christoffel, 1979

  één jaartje maar op school gezeten in de klas 1c, en daarvoor nog even op de kleuterschool, vond het erg leuk om te leren schrijven, voor de rest vond ik het er wat donker.

  één jaartje maar op school gezeten in de klas 1c, en daarvoor nog even op de kleuterschool, vond het erg leuk om te leren schrijven, voor de rest vond ik het er wat donker

  de Wilderen, 1978

  herinneringen hoop ik via deze site weer wat op te frissen.

  herinneringen hoop ik via deze site weer wat op te frissen. kan me nu niet zo veel meer herinneren.

  Sint Joriscollege - locatie..., 1987

  ?