Bekijk het volledige profiel van Hermine Maria van der Goot en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Hermine Maria van der Goot heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik weet dat op deze school zat...

Ik weet dat op deze school zat met Ingrid van Ederen[haar vader was leraar op de mulo ook in de Bloemgracht]en kwam veel bij haar thuis.Van de school weet ik alleen nog dat het geleid werd door nonnen en leraren.Ik zelf vond het niet zo fijn op school,je mocht niet met lange broek komen of je moest in de klas een rok er over heen dragen.Met enkele klasgenoten gingen we vaak naar de jongensschool,zodat we weereens te laat in de rij kwamen te staan.[helaas weet ik niet de namen meer van de die klasgenoten.]

2009, Hermine Maria van der Goot

wat ik er nog van weet,dat ik ...

wat ik er nog van weet,dat ik les heb gekregen van Hr.Vonk[engels]zuster Maria[schat van een mens] Ik heb de opleiding gedaan voor Innas.Heb stage gelopen met Ria?in Noord Wijkerhout.Ik ben eigenlijk zeer slecht in het onthouden van namen. het school gebouw was oud.Het werd voor een groot gedeeltelijk geleid door nonnen. Ik heb ook nog op de lagerschool st.Jozef in de Bloemgracht gezeten.

2009, Hermine Maria van der Goot
?