Hermine Lernout

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hermine Lernout en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Hermine Lernout heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Heb opleiding Directie-secretaresse gevolgd, waar ik veel profijt van heb gehad.

  Heb opleiding Directie-secretaresse gevolgd, waar ik veel profijt van heb gehad. Voor het eerst op kamers in de stad Dordrecht, was wel even wennen. Was bevriend met o.a. Jeanne van Gils. Mevrouw Groenesteijn was super!!. Blind typen op muziek was heel leuk. Ook het talenonderwijs was prima. Een geweldige opleiding waar je in het bedrijfsleven goed mee terecht kon. Het is allemaal al vreselijk lang geleden, maar ik heb nog fijne herinneringen aan die tijd.

  2004, Hermine Lernout

  In 1991 heb ik samen met een vriendin nog een reunie georganiseerd in Cafe De Kastanje in Kloosterzande.

  In 1991 heb ik samen met een vriendin nog een reunie georganiseerd in Cafe De Kastanje in Kloosterzande. Bijna de gehele klas was aanwezig. De meesten hadden elkaar in 30 jaar niet meer gezien. Het was ontzettend gezellig. Eigenlijk zouden we het nog eens moeten doen, maar de organisatie kost nogal wat tijd. Ik heb overigens alle adressen nog, dus...wie heeft zin/tijd om het nog eens te doen?? LAATSTE NIEUWS !!!!!!!DEC.2010: JAZEKER, ER KOMT WEER EEN REUNIE VAN DE MARIASCHOOL EN DE H HARTSCHOOL , GEBOORTEJAREN 1938 TM 1953, IN MAART 2011. IK ZIT IN DE ORGANISATIE EN COORDINEER ALLE NAMEN EN ADRESSENLIJSTEN VOOR DE MARIASCHOOL. HEB JE OP DEZE SCHOOL GEZETEN IN DIE JAREN EN WIL JE MEER INFO, NEEM CONTACT MET ME OP. IN JANUARI GAAN DE UITNODIGINGEN DE DEUR UIT.

  2004, Hermine Lernout
  ?