hermie keuben

Kent 0 personen

ASK_ME , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van hermie keuben en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  hermie keuben heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wel klasgenoten, de meeste namen ken ik nog, alleen de achternamen oeps niet allemaal meer.

  Wel klasgenoten, de meeste namen ken ik nog, alleen de achternamen oeps niet allemaal meer. Ik heb deze klas als fijn ervaren, vooral Erik Ebbers hahaha met hem was altijd wel wat te beleven, positief in mijn herinnering, het waren de meesters die hem dwars lagen. En natuurlijk meneer Vechter, jakkie, dat is een vervelende herinnering voor mij, lol. Jullie zullen hem ook wel niet vergeten zijn, de naam alleen al. Mijn favoriete leraren(essen) zijn juf Boeink, juf Laurens, meneer Vriezen, meneer Drenth en natuurlijk meneer Bulsink. De leuke herinnering was natuurlijk Konininnendag, de spelletjes. Ik hoop via deze site en onze meel-adressen contact met jullie te krijgen. Leuk toch, oude herinneringen ophalen. Dus!! laat wat van je horen via een meel-tje. (de juiste spelling wordt niet vermeld, daarom "meeltje") Trudy, ik herinner jou nog wel hoor, ik kan me nog herinneren dat je onder je truien een klein truitje droeg met col, je weet hopelijk wel wat ik bedoel. Hermie

  Wilhelmina, 1968

  Dit was de mooiste tijd uit mijn leven, een geweldige klas!!! als heel leuk ervaren, zou het zo weer over willen doen.

  Dit was de mooiste tijd uit mijn leven, een geweldige klas!!! als heel leuk ervaren, zou het zo weer over willen doen. Als ik er aan terug denk komt alles weer voor de geest. Dank je wel allemaal!!!

  Opleidingscentrum de Kemenade, 1977

  ?