hermen van Dorp

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van hermen van Dorp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  hermen van Dorp heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toen heette deze school het Lambert Franckens College ( LFC).

  Toen heette deze school het Lambert Franckens College ( LFC). Het was een bijzonder leuke tijd met jongens als Henri Brink, Albert van Os, Niek Verweij, Karel van den Berg en natuurlijk Cor Blaauw. Leuke meiden waren toen de zussen Van der Poll, Margreet de Jong (veel mee gelachen) en Roepie van Zalk, Saskia Rinsma, Christa Compagner. De tijd dat ik heb leren schuifelen in de garage van de familie van Os in t'Harde. De concierge was Gerrit Foppen met altijd op maandag de terugblik op het voetbalweekend. Favoriete docent was Nummerdor. Verder herinner ik me Klaarbergen; archetype van verstrooide natuurkunde leraar.

  Lambert Franckens College, 1978

  Eén jaar op deze school gezeten.

  Eén jaar op deze school gezeten. Wegens succes gepromoveerd naar het LFC. Herinneringen waren vooral met Berend Botje Spijkerboer en Gert-Jan Steert. De hogere klassen waren stiekem aan het roken tijdens de ronde in de pauze. Dan kwam Burger eraan en alles stoof uiteen.

  De Nuborgh, 1977

  ?