Herman Zwijnenberg

Kent 16 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Herman Zwijnenberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Herman Zwijnenberg heeft 17 klassenfoto's en kent 16 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in klas R.

  Ik zat in klas R. Kijk verder op de school: LSOP Politie Onderwijs- en Kenniscentrum (de Politieschool)

  Politie Opleidingsschool Ap..., 1978

  Een pracht opleiding en leuke klasgenoten.

  Een pracht opleiding en leuke klasgenoten. Ik noem ze nu: Nico Vroman, Appie Daniels, Pieter Hitzert, Arie Berkhout, Tim Collin, Jan Kok, Koos van de Star, onne Koopman, Freek de Haan, Annemarie van Hof, Cor Smids, Inneke Boot, Eddy Manders, Charl de Roy van Zuiderwijn, Rinus Kuiling, Jelle Olsman, Herbert Romer, Theo Linthorst en Rinus Jongerius. Onze klasdocenten waren in die tijd Adj. Oomkens en Opr. Bergsma. Onze sportdocent was Cornelissen. Oomkens was een vadertype. Rossig van haardracht en zweten dat hij deed. Bergsma een kleine stoere snordrager. Cornelissen had scherpe voortanden en hield van boslopen. Dat doe ik nog steeds. Ik weet nog dat we Herbert z'n zak kaal geschoren hebben en dat we gitaarmuziek maakten. Freek was mijn slapie. Van 1800 tot 2000 uur verplichte studie en laat je bed niet warm zijn!!. Typeles, EHBO, boksen, vingerafdrukken, judo, schieten leuk hoor. sMorgens vroeg zwem met de bus brr!!!. Tafelvoetbal in de hal. Bier op een bonnetje. Hardingsdagen met slecht weer. Verkeersles, execitie, 2 keer de sportklas van het semester. Ter afsluiting de beediging. Mooi hoor. Met honderden op het veld, Een heuze politiekapel, Vlaggen e.d. Hierna ben ik in Zeeland gaan werken. Nu nog steeds. Eerst in Reimerswaal, later op Walcheren. In het wijkteam Veere te Serooskerke(W). Altijd onder de mensen geweest. Inmiddels de rang van brigadier gekregen als gevolg van de reorganisatie. Heb zelf heel wat nieuwe collega's in hun schooljaar begeleid als stagebegeleider. Leuk hoor. Ben getrouwd en heb een zoon een dochter Sport nu nog in de vorm van lopen en zwemwedstrijden in Limburg, Brabant en Zeeland. Laat deze Twentenaar maar lekker in Zeeland blijven! Goed dat ik destijds uitgeloot ben. Dank je wel Oomkens voor je advies. Iedereen de groeten. Mailcontact gehad met Ab Daniels. Verder op de landelijke actiedag (juni 2005) in Den Haag Nico en Pieter ontmoet. Leuk hoor! O ja, in 2006 van baan veranderd. 2 jaar gewerkt bij het Haventeam. Werkgebied het Sloe en de kanaalzone richting Belgie. Ook de toeristische havens in Zeeland deden we aan. Samenwerken met de Kon. Mar., Duane, Arbeids-, Scheepvaartinstectie en noem maar op. Klein clubje en ook best zefstandig werken. Goed gewerkt, maar ik begon de burger rondom me heen te missen. Daarom de stap terug naar

  LSOP Politie Onderwijs- en ..., 1978

  Ik weet ook van deze school niet veel te vertellen.

  Ik weet ook van deze school niet veel te vertellen. Wel weet ik nog dat er een frietauto kwam met hele grote gehaktballen.

  Educatieve Streekschool Twente, 1976

  ?