Herman van Rosmalen

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Herman van Rosmalen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Herman van Rosmalen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Eerste jaar op de rotterdamseweg (1c meen ik), 2e jaar op de westvest (AH2b), 3e jaar al op de Juniusstraat ? (A3b) Daarna in ieder geval Juniusstraat (V4, V5 en V6) (Klaverjassen en pokeren in de pauzes).

  Eerste jaar op de rotterdamseweg (1c meen ik), 2e jaar op de westvest (AH2b), 3e jaar al op de Juniusstraat ? (A3b) Daarna in ieder geval Juniusstraat (V4, V5 en V6) (Klaverjassen en pokeren in de pauzes). Leraren die ik me herinner: Prins (Scheikunde) de Moor (Geschiedenis) Lemmen (Natuurkunde) Oschatz (Frans) Meyerink (biologie) de Lange (Nederlands) Khandai (Geschiedenis) Valkenburg (Conrectrice) Wildeman (Rector) zonder naam..... Kleine stekelharige leraar Duits Grote Belgische? leraar geschiedenis met nogal vrouwelijke eigenschappen Leerlingen (Zie ook het verhaal bij Peter van Rossum) Peter van Rossum Peter Huisman Viola Theijs Cyntia Theijs Hans Nederlof Onno Roep Chris ? Pim (S.. ?) John Weijgertse Wilma v(d) Eijk Bianca Romberg Corine ? Jan Willem ? (Hagenees) Frank Slegtenhorst Herma de Wilde Jean Paul Kok (de 'in de gracht spring' weddenschap)

  Grotius College, 1974

  De leraar die mij het meest is bij gebleven is Bert Pols, leraar in de 4e klas, zijn stripboeken en slagbal waren fantastisch.

  De leraar die mij het meest is bij gebleven is Bert Pols, leraar in de 4e klas, zijn stripboeken en slagbal waren fantastisch

  Beatrixschool, 1968

  ?