Herman Terra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Herman Terra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Herman Terra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn naam is Herman Terra, als leerling van het internaat van 1948 tot 1952.

  Mijn naam is Herman Terra, als leerling van het internaat van 1948 tot 1952. Het was toen de strenge periode. Maar dat paste in de na-oorlogse tijd. Tucht. Toen ben ik ingetreden in de congregatie van de fraters Maristen. Zij leidden het internaat vanaf 1945. Mijn naam werd toen Frater Bernard. Van 1968 tot aan de sluiting van het internaat in 1992 ben ik leraar geweest in de vakken gymnastiek, handearbeid en tekenen. En ik ben enkele jaren groepsleider geweest van leerlingen van de 2e en de 3e klas.

  R.K. Mavo Azelo, 1968

  Mijn naam: Herman Terra.

  Mijn naam: Herman Terra. Van 1948 tot juli 1952 leerling geweest. Later ingetreden bij de fraters Maristen. En zelf als leraar in "Azelo" werkzaam geweest van 1968 t/m 1992.

  R.K. Mavo Azelo, 1948

  mijn naam is Herman Terra.

  mijn naam is Herman Terra. Ik heb op de RK lagere school gezeten. Er waren toen slechts twee leerkrachten: juffrouw Hooischuur en meester Fikkert. Deze meester Fikkert is tegen het einde van de oorlog een tijd in de gevangenis van Vught geweest, maar is gelukkig gezond terug gekomen en heeft zijn taak van onderwijzer weer op zich genomen.

  St Bernardusschool, 1941

  ?