herman suichies

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van herman suichies en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

  herman suichies heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Het zijn er zoveel; eerst het toelatingsexamen, daarna 2x de eerste klas, in het bijgebouw, 2x de vierde klas en uiteindelijk toch geslaagd.

  Het zijn er zoveel; eerst het toelatingsexamen, daarna 2x de eerste klas, in het bijgebouw, 2x de vierde klas en uiteindelijk toch geslaagd. Het blijkt dat ik van alle klassen nog een klassefoto heb, met nog de meeste namen. Altijd met de fiets uit Rolde, weer of geen weer, altijd wind tegen en altijd om 10 over acht beginnen, ook 's zaterdags. Later gelukkig met de Puch, dat moest in die tijd. Na het eindexamen naar de ALO, 3 jaar gewerkt en toen weer geneeskunde gaan doen. Wie kom je bijna als eerste daar weer tegen: Gramsbergen, niets veranderd, nog steeds zullen we maar zeggen een markante figuur. Ik herinner me onze eindexamenstunt: een aantal nachten tevoren (via het tekenlokaal) van alle stoeltjes 2 schroeven uitgedraaid, later op de laatste avond de rest van de schroeven en alle zitdelen in de kelder. Schijnt dagen te hebben gekost voor iedereen weer kon zitten.

  2004, herman suichies

  de eerste klas gedeeltelijk in de oude school aan de schoolstraat, later aan de zuides.

  de eerste klas gedeeltelijk in de oude school aan de schoolstraat, later aan de zuides. De 2e klas onder leiding van juffrouw Broek, de derde meester Broek, de 4e meester Jellema, net op school en knap streng, de 5e klas meester Kinds, rustig en bedaard, de zesde meester Gerrits. Ik herinner me de spelletjes op het schoolplein, de vechtpartij met Arend Lensink (wie was de sterkste) en Ria Vermeulen als stille liefde. (misschien toch inderdaad niet zo stil als ik wel dacht; op de schoolfoto's staan we toch wel dicht bij elkaar)

  2004, herman suichies

  de eerste juf waarbij ik in de hoek moest staan.

  de eerste juf waarbij ik in de hoek moest staan

  2004, herman suichies
  ?