Herman Spies

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Herman Spies en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Herman Spies heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Groep 1 met juffrouw Verhoef, groep 2 met "kleine" juffrouw Raven (ik heb een keer achterop haar scooter gezeten), groep 3 en 4 bij juffrouw Radstake, groep 5 bij meester Stoelman en de zesde natuurlijk bij het hoofd der school dhr.

  Groep 1 met juffrouw Verhoef, groep 2 met "kleine" juffrouw Raven (ik heb een keer achterop haar scooter gezeten), groep 3 en 4 bij juffrouw Radstake, groep 5 bij meester Stoelman en de zesde natuurlijk bij het hoofd der school dhr. Overheul. Ik heb het er prima naar mijn zin gehad. Als kwekeling ben ik er in 1968 (?) nog teruggekeerd.

  2006, Herman Spies

  Ik herinner me deze school niet als een bijzonder gezellige school.

  Ik herinner me deze school niet als een bijzonder gezellige school. Dat lag o.a. ook aan mijn gebrek aan goede cijfers. Na een voorwaardelijke overgang, was ik met Kerst 1964 genoodzaakt een andere school te zoeken.

  2006, Herman Spies

  Door gebrek aan goede cijfers kwam ik onvrijwillig van het EPL naar deze school.

  Door gebrek aan goede cijfers kwam ik onvrijwillig van het EPL naar deze school. Ik heb het hier erg naar mijn zin gehad. De gitaar in de klas, het begin van mijn "muzikale carrière", de schoolfeesten, droegen bij aan mijn plezier op deze school.

  2006, Herman Spies
  ?