Bekijk het volledige profiel van Herman Nekkers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Herman Nekkers heeft 3 klassenfoto's en kent 4 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik zat bij juf Horbach en was ...

Ik zat bij juf Horbach en was vooral blij dat ik niet bij juffrouw De Vre zat. Dat moest een hel zijn. Verder herinner ik me nog dat een jongen (volgens mij heette hij Erik Prins) vertelde dat Sinterklaas niet bestond.

2002, Herman Nekkers

IK heb alleen nog leuke herinn...

IK heb alleen nog leuke herinneringen aan deze school: Werkweek naar Simpelveld. Babbelonie spelen tijdens Engelse les met Bob Huisman, Henny Janssen en Richard Huibregtse. Johan Olthoff.... Andere namen die me te binnen schieten: Hans de Boer, Alex Gal, Mark Mulder, Eric Rijnbeek, Gerry Schaap, Arthur Cohen, Niels Hovestad........ Favoriete leraren: Bodicker, Van Lubeck en verder schiet me weinig te binnen helaas. In ieder geval heb ik nog 1001 geweldige herinneringen.

2002, Herman Nekkers

Leuke tijd gehad op deze schoo...

Leuke tijd gehad op deze school. In de 3e en 4e klas meneer Van Baar, maar vooral de 5e klas met meneer Out was fantastisch. Uiteraard in de 6e klas de onvermijdelijke meneer Stol met uitspraken als "denk aan de (vr)eterij dan is de oplossing nabij". Van de medeleerlingen herinner ik me iedereen nog wel zo'n beetje. Leuke klas al die tijd.

2002, Herman Nekkers
?