Herman Jan Dijksman

Kent 13 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Herman Jan Dijksman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Herman Jan Dijksman heeft 7 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Het was op zich niet zo`n vervelende school.

  Het was op zich niet zo`n vervelende school. Intern is me niet zo goed bevallen, maar dat kon niet anders natuurlijk. In de avonduren hebben we ons toch nog wel leuk kunnen bezighouden. Er waren wel een paar leuke kroegen in de buurt.Met de "eend" van Melis waren we redelijk mobiel.

  2011, Herman Jan Dijksman

  Ik kwam in de 2e klas op school en bleef in de derde zitten.

  Ik kwam in de 2e klas op school en bleef in de derde zitten. Heb niet zoveel herinneringen aan de Mulo tijd, fietste met een groepje vanuit Bunnik, met één van die meisjes ben ik al 40 jaar getrouwd. Nog een herinnering is dat ik wat stoeide met een meisje, ik dacht (na wat gegoogel) Gemmy Kochen, waarvan de pen kapot ging en met behulp van de heer Lootsma moest ik uiteindelijk 2 gulden 50 betalen voor een nieuwe pen, dat was een rib uit mijn lijf. Jan Gramser had een bromfiets, de enige op school, die trok me altijd het eerste stuk naar huis.

  2003, Herman Jan Dijksman

  Meester Lourier, die kon zeer goed verhalen vertellen.

  Meester Lourier, die kon zeer goed verhalen vertellen. Vrienden Dikkie v.d. Zanden, Wim Hooftman verliefd op Trudy Zanen(?) Ramp was meester Elling, de hoofdmeester.Ik was ook even verliefd op Mary Velo, maar die zag niets in mij (jammer toen). Meester Lourier speelde accordeon, dat ik zo leuk vond en het ook ben gaan doen.

  2003, Herman Jan Dijksman
  ?