Bekijk het volledige profiel van Herman Hup en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Herman Hup heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik zat op school toen het nog ...

Ik zat op school toen het nog Nautisch College Noorderhaaks heette. Stuurmansopleiding GHV gedaan samen met o.a. Peter Paarlberg, Fred Douglas, Dave de Moel en nog veel meer. Leraren die me zo te binnen schieten: Schornagel, van der Sel. Herinneringen: o.a. onze jaarlijkse trip met de Prinses Margriet. Altijd goed voor wat stevige zeeziektes.

2002, Herman Hup

Bijgevoegd een foto uit ik den...

Bijgevoegd een foto uit ik denk de derde klas. De klas is in de loop der jaren wel wat van samenstelling veranderd geloof ik. Leraren herinner ik me nog Zijlemaker en Weesing. Anderen ben ik even kwijt. Medeleerlingen: Hans Oudenalder, Ton Boer, Michel ??, Rudy Aartsen, Liesbeth van het Hof, Rene Slot, Stefan ??, Dickie Zasburg. De school was voor mij lekker dicht bij. Wie heeft nog de foto van de zesde? Volgens mij op het schip genomen.

2002, Herman Hup

Even snel naar het snoepwinkel...

Even snel naar het snoepwinkeltje, of voor een patatje pinda naar "de boer". Van Groessen als concierge. Klok als 'pain in the ass' conrector. Ongein uithalen in het park. Vrienden door de jaren heen waren o.a.: Edwin Bijleveld, Ron van Doorn, Alex Elzer, Peter Hollenberg, Peter Paarlberg. Ik heb een aantal jaren in de band Pentagon gespeeld waarmee we ook een paar keer op de muziekavond in de aula speelden, samen met andere schoolbandjes.

2002, Herman Hup
?