Herman Eijhusen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Herman Eijhusen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Herman Eijhusen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een jaar op deze school gezeten, maar in dat jaar gebeurde veel.

  Een jaar op deze school gezeten, maar in dat jaar gebeurde veel. Zo was daar de schoolavond met het optreden van Rob de Nijs, ik zat in het voorprogramma, met een paar goocheltrucs. Wat me is bijgebleven is de Big, een man die alleen door z'n uiterlijk geen orde kon houden. Hij had het niet, maar wat een rotbaan was dat voor die man. Verder was ik weer op de school waarop ook Louis Gilain (was ik ook al tegengekomen in Egmond aan Zee en op de Koningin Wilhelminaschool) zat, ook zijn broer zat op deze school. Roken in de pauze bij het viaduct. Handenarbeid waar allemaal koperen asbakjes werden gemaakt. Enthousiaste leerkrachten en een leuke school, maar niet als je van de HBS afkomt.

  Mulo / Ulo Oost, 1960

  Meneer Meijer die van school werd gestuurd en niet van het schoolplein afwilde in de Uiterwaardestraat.

  Meneer Meijer die van school werd gestuurd en niet van het schoolplein afwilde in de Uiterwaardestraat. Van Zaane of Van Zoere die niet uit de weg ging toen er iemand voor hem ging staan met zn fiets, hij deed niks, keek alleen maar de fietser aan en deze ging netjes achteruit. Schitterend De leraar handzetten Kooy, die steeds aangaf dat fotozetten de toekomst was. Ben hem in 2000 nog tegengekomen op een feestje van de stichting lettergieten, veel ouder maar nog steeds up to date.

  Amsterdamse Grafische Schoo..., 1962

  De namen die ik me herinner zijn Hans Kotterer (vriend), Henk Dierdorp, Ansje Volgenant (heel beschaafd met veel verstand), Wim Gousinne, Hans Tolsma (koning van de klas), Ineke Bunsma, Ineke de Leeuw, Tonnie Scheer (woonde in de Wakkerstraat en heb naas

  De namen die ik me herinner zijn Hans Kotterer (vriend), Henk Dierdorp, Ansje Volgenant (heel beschaafd met veel verstand), Wim Gousinne, Hans Tolsma (koning van de klas), Ineke Bunsma, Ineke de Leeuw, Tonnie Scheer (woonde in de Wakkerstraat en heb naas haar gezeten in de derde klas), Willie Barends, Wim Smit (woonde op de hoek tegenover de school), Lia Zurendonk. Ruud Foppe kon goed tekenen en ik ben vaak met hem naar de banketbakkerij op het Krugerplein geweest. Altijd goed voor een handje krenten. Louis Gillian kwam in de derde klas ook op deze school. Mooie tijd met veel psalmen. Wat nog wel een hilariteit veroorzaakte waren de boomstammen in de Ringdijk, daar werden vlotten van gemaakt. De gymleraar was een bijzonder figuur, maar weet z'n naam niet meer (zwaantje voordoen aan lagere klassen). Eerst juffrouw de Vries. Juffrouw Pauli begon op deze school toen ze 17 was in de tweede klas bij ons, vriendelijk mens met een zenuwtrekkend been. Daarna juffrouw Hofstra (haar broer gaf gymles op de Chr. HBS) bij haar moesten we bij muziekles onze naam zingen. Ik weet nog steeds hoe ik mijn naam zong. Daarna juffrouw van Vliet die trouwde in de kerk bij de wolkenkrabber, meester Spaans (2 jaar, waarvan een jaar in dependance) en als klap op de vuurpijl Meester Mijnarends. Ben gehuwd, twee zonen en nu woonachtig in Ursem

  Koningin Wilhelmina School, 1951

  ?