Herma van der Vleuten

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Herma van der Vleuten en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Herma van der Vleuten heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Na de Kerst geruild met een meisje dat naar Alkmaar ging.

  Na de Kerst geruild met een meisje dat naar Alkmaar ging. We hadden maar vijf jongens in de brugklas, o.a. Rik (tomaaaat) Fernhout, Chris (toen nog Hans) Venneker (de zoon van) en Albert(?) van Zoonen. Eerst de MAVO (eindexamen 1977). Tussen de middag naar het dorp, dropjes kopen voor tijdens de muziekles van Venneker. Handwerken bij mw. Janmaat. De Duitse les van Jansen was een ramp, eerst 35 minuten over zijn familie vertellen en dan nog gauw 10 minuten les. Schoolreis naar Luxemburg. Van het ene gebouw naar het andere lopen. Biologieles van Donia die helaas door reuma moest stoppen met werken. Geschiedenis van V.d. Gijp met zijn gebreide spencer. Zou de spencer die wij hem als afscheidscadeau hebben gegeven nog bestaan? Natuurkunde van Vos(je). Prachtige tijd gehad op de BSG, leuke kleine school. Thea, José, Elberthi, Astrid, Berna en Carina; vanaf de 2e klas vriendinnen en elk jaar bleef er wel iemand zitten. Na de MAVO door naar de HAVO (eindexamen 1979). Reis naar Londen, 's avonds naar de pub en 's morgens Engels ontbijt. Buiten tekenen en gymmen. Engels van hr. Lemstra, wat kon die man mooi toneelspelen, de oude Engelse gedichten waren ineens niet meer saai.

  2003, Herma van der Vleuten

  Brugklas aan de Paardenmarkt, dat was tevens het laatste jaar in dat schitterende gebouw met de oude lessenaars.

  Brugklas aan de Paardenmarkt, dat was tevens het laatste jaar in dat schitterende gebouw met de oude lessenaars. Het ergste vond ik blokfluitles. Het leukste, zwemmen, in het zwembad op de Paardenmarkt. Het jaar daarna nog tot de Kerstvakantie in de nieuwbouw gezeten. Vreselijk zo'n grote school, ik voelde me er niet thuis. Na de Kerst naar Bergen gegaan.

  2003, Herma van der Vleuten

  De patio's, het schoolplein, de volières, met de hele klas de eerste maanlanding bekijken.

  De patio's, het schoolplein, de volières, met de hele klas de eerste maanlanding bekijken. Mw. Mörling, meneer V.d. Waal (4e en 6e klas). En dan was er nog de meester die eerst het meeste (lang haar) en later het minste haar (kaal) had. Hoe heette hij ook al weer, Van Nimwegen??? In de 4e klas (1969) Jenaplan, in de 5e klas niet en in de 6e klas weer wel; heel verwarrend en heeft er toe geleid dat ik een heleboel namen van medeleerlingen ben vergeten. Schoolreisjes met de huifkar in het Kralingse Bos. De werkweken in Leersum (5e klas) en Ede (6e klas). Veel leuke herinneringen.

  2003, Herma van der Vleuten
  ?