Ontdek PLUS

Herma Struijk

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Herma Struijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Herma Struijk heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Halverwege het schooljaar 69/70 verhuisden we naar Scherpenzeel en kwam ik in de vierde klas terecht.

  Halverwege het schooljaar 69/70 verhuisden we naar Scherpenzeel en kwam ik in de vierde klas terecht. Wat ik echt nooit meer vergeet is dat ik in de zesde klas meedeed aan de avondvierdaagse. Op de derde avond werd ik in Woudenberg aangereden door een (bezopen) bromfietser. Ik zag er uit als een gevild konijn: van top tot teen opengeschaafd. Géén schoolkamp voor mij dus!

  De Bruinhorst, 1969

  Mijn moeder was er kleuterjuf: juf (Gerda) Foeken.

  Mijn moeder was er kleuterjuf: juf (Gerda) Foeken. Misschien zijn er nog leerlingen die haar herinneren? Wij woonden in het huis dat aan de school vastzat. Voor zover ik me herinner was er tegenover ons huis een boerderij, iig een groot huis met een erf. Van mijn schooltijd daar herinner ik me eigenlijk niet veel.

  Prinses Amalia kleuterschool, 1964

  Ik was in deze jaren ID-er op de Fakkel.

  Ik was in deze jaren ID-er op de Fakkel. Heb het er erg naar m'n zin gehad. De meeste kinderen zullen mij nog wel herinneren: ik was degene die o.a. de kleutermappen maakte, lessen e.d. kopieerde en boekjes in elkaar zette. En zo af en toe zwierven er wat door mij geschreven verhalen door de klassen...

  De Fakkel, 1996