Herma Karelse

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Herma Karelse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Herma Karelse heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Juffrouw Stroes is een poes en juffrouw Vrij is een bij.

  Juffrouw Stroes is een poes en juffrouw Vrij is een bij.Het eerste rijmpje dat ik leerde.Het schoolplein met uitzicht op de "grote"school.(Dr.H Bavinckschool)Mijn vriendje Omer Sinke.O.ja ...juffrouw Scholten is gesmolten!

  Rehoboth, 1963

  Wiskunde lessen bij Tolenaar,zweten geblazen,later gelukkig van de Hr.

  Wiskunde lessen bij Tolenaar,zweten geblazen,later gelukkig van de Hr. van Toor??Vriendinnen waren Gea Kalkhuis en Margeet Andrea,Fenny Nagtegaal.Stiekum roken in de fietsenstalling.Henk mijn broer trok veel op met Peter v.d Boom.Koeienogen ontleden bij de biologieles! Geweldig.Muziek :Max Koning.

  Prinses Ireneschool, 1972

  Spijbelen tijdens godsdienstles van Kroeger.

  Spijbelen tijdens godsdienstles van Kroeger. We mochten Piet tegen de directeur zeggen; eigenlijk mocht je alles tegen hem zeggen. Maatschappijleer van Arien Blees (ook zo'n mooi vrij moment voor een bakkie Tante Piet). Smack bakken op het schoolplein, bij de fietsenstalling op de primus van Peter, kerstshows, bejaardentours en het KOOR van Vervaart.

  Da Costa Pedagogische Acade..., 1976

  ?