Henriette van Rooijen

Kent 0 personen

NA , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henriette van Rooijen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henriette van Rooijen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb leuke herinneringen aan deze school.

  Ik heb leuke herinneringen aan deze school. Heb helaas een jaar over gedaan in de 3e klas. Op de klassenfoto van de brugklas (klopt het jaar?) zie ik een aantal bekende gezichten en herinner me nog een aantal namen, o.a.: Maria Teiwes, Mary van Baren, Loes Bagijn, Ezria Stello en Carla Hess.

  Chr.Scholengemeenschap Marnix, 1968

  Heel veel herinner ik mij niet van deze school.

  Heel veel herinner ik mij niet van deze school. Wel dat we een aantal jaren de heer Kwinkelenberg als leraar en als hoofd van de school gehad hebben. We hebben ook een jaar op een dependence aan de Noorderhavenkade gezeten. Namen van leerlingen die ik me nog herinner zijn: Irene van Erk (toen mijn beste vriendin), Hetty Drost, Petra Akkermans, Ineke Cornelissen, Marianne Aerts, Eddie de Vos, Han van der Heidt (die vond ik wel erg leuk), Ewout ..., Kees Lodder, Rob Sauer, Stanley Ouweling, Robert ..., Menno ..., Robert Zwaan, Eric ..., Johan..., Wim Coenrad, Hugo ... , John ..., Cora Bosman, Lucienne Middelkoop, Louise Crispijn, Frieda ..., Hugo van Rossum, Suus Guurink (daar hadden ze een schommel op zolder), Corrie van Nimwegen, Annelies van de Vlugt, Evelien .... De meeste namen heb ik van een oude klassefoto uit 1968. Ik herinner me nog wel dat we een keer (welk jaar?) op koninginnedag met de hele klas hebben meegelopen in het defile langs Soestdijk. Ik vond dat een hele belevenis.

  De Margriet, 1962

  ?