henriette vanbalkom

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van henriette vanbalkom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  henriette vanbalkom heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zuster christofora in de 5e klas, met een klein orgeltje .

  zuster christofora in de 5e klas, met een klein orgeltje . meester de brouwer die zowel in klas 3 als klas 4 NIET mijn favoriet was en meneer severijns die ik hierdoor misliep, maar wie de grote favoriet was op school (althans dat dacht ik)

  St. Willibrordschool, 1973

  dat er een hek om het plein geplaatst werd en iedereen daarop protesteerde, de bakkerswagens op straat waar we elke dag parijse bollen haalden, bruynzeel voor engels, maas voor wiskunde , kevenaar voor natuurkunde en ignatius voor scheikunde.

  dat er een hek om het plein geplaatst werd en iedereen daarop protesteerde, de bakkerswagens op straat waar we elke dag parijse bollen haalden, bruynzeel voor engels, maas voor wiskunde , kevenaar voor natuurkunde en ignatius voor scheikunde. Een oude strenge dame voor Frans en altijd 10en voor muziek. Fancyfair elk jaar waarvan de opbrengst naar Brazilie ging (brazilie-actie was het jaarlijks terugkerende toverwoord.

  Cobbenhagencollege, 1979

  ?