Bekijk het volledige profiel van Henriette van den Berg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Henriette van den Berg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Leuke basisschool, diverse lee...

Leuke basisschool, diverse leerkrachten waaronder dhr. Mulder, de Jong, mevrouw Kuys etc. gehad. En nu zitten mijn kinderen op deze school, inmiddels brede muzische school. Nog in het schoolkoor gezongen. Zat in de klas met Karin Bruinier, Patricia Slager, Mat Heezen Henk Heezen, Bert Heezen, etc,

2003, Henriette van den Berg

Ik heb maar 1 jaar op deze sch...

Ik heb maar 1 jaar op deze school gezeten, mijn oudere broers en zus (Bert, Marion en Wil) hadden er al opgezeten en hadden de leraren al niet zo 'onbevooroordeeld' gemaakt... School was voor mij te massaal, zo net na de basisschool in een dorp. Vandaar de overstap naar de Hildegardisschool.

2003, Henriette van den Berg

Onze mentor was meester Muilwi...

Onze mentor was meester Muilwijk, de direkteur dhr. Beuvens, en een non voor engels. Ik vond het een hele leuke school, heb er met veel plezier op gezeten en ook nog wat geleerd... Ik ben slecht in namen onthouden, maar een aantal weet ik nog bijv.; Lilian The uit Krimpen a/d IJssel, Louis van Maanen, Mercedita Arnou (is voor zover ik weet naar Spanje/Madrid verhuisd).

2003, Henriette van den Berg
?