Henriette (Ted) Vermeulen

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henriette (Ted) Vermeulen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Henriette (Ted) Vermeulen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  zie Rijks Pedagogische Academi...

  zie Rijks Pedagogische Academie Utrecht

  2004, Henriette (Ted) Vermeulen

  Van de oude Rikkerschool op de...

  Van de oude Rikkerschool op de Nonnenstraat, ging ik in de 5e klas over naar de nieuwe Anton Philipsschool (1956). De tijd van "niespoeier" kopen bij Pietje in de Oliestraat was toen voorbij. We voerden een schooloperette op "Ottokar en Sienna", in "het Nut", geleid door Emmy van Overeem. Petra van Erkel was de prinses, ze droeg een schitterende jurk met diadeem en iedereen wilde met haar op de foto. Van 1966 tot 1970 was ik zelf juf op deze school, in een jong team geïnspireerd door de enthousiaste Andries van Gool.In februari 2010 wordt de school gesloopt en blijven alleen de herinneringen.

  2002, Henriette (Ted) Vermeulen

  Samen een jurk naaien van midd...

  Samen een jurk naaien van middeleeuws model tijdens lessen van Gijs Gans, met Dicky Pluym als mannequin. Een spreekbeurt van Bert Louwerse over Rock and Roll, op een andere planeet met Little Richard en Tutti Frutti. Jan van Aalst die je niet aangaf bij "3 keer te laat". Dansles bij Ties van Brakel in het Bondshuis. De stem van juffrouw Slob als ze over King Arthur vertelde.... Bösewicht, Geist, Gott, Mann, Rand Strauch,...de rijtjes van juffrouw van Boort, ze kostten je viele Stunden!

  2002, Henriette (Ted) Vermeulen
  ?