Henriette Jansen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henriette Jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Henriette Jansen heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Heb maar een half jaar op deze meisjesschool gezeten, in de tweede klas.

  Heb maar een half jaar op deze meisjesschool gezeten, in de tweede klas. Mijn zusje Sandra zat in de eerste. (We logeerden dat half jaar bij een tante in Utrecht terwijl mijn ouders door Europa reisden). We hadden les van een non. Ik herinner me geen enkel klasgenootje meer. Ik kwam op deze site bij eindjaar 1968 de naam Ellen Blom tegen. Kan het zijn dat ik bij haar in de klas heb gezeten? Is er nog iemand die zich mij herinnert?

  2004, Henriette Jansen

  Katholieke meisjesschool in Steenrijk, Willemstad, Curacao Mijn vader was hoofd van deze school.

  Katholieke meisjesschool in Steenrijk, Willemstad, Curacao Mijn vader was hoofd van deze school. Ik was het enigste Nederlandse meisje op de hele school. Zat hier in de eerste klas.

  2003, Henriette Jansen

  Afstudeerrichting Medische Biologie B5'.

  Afstudeerrichting Medische Biologie B5'. Ik was altijd leergierig geweest en koos Biologie omdat het mij een enorm breed vak leek. Was het ook, maar ik hikte in het eerste studiejaar aan tegen de enorme hoeveelheid en het niveau van wiskunde. Koos na wat switchen uiteindelijk voor Medische Biologie. Na het tweede studiejaar een heel jaar eruit geweest omdat ik meer wilde betekenen voor de wereld dan alleen maar studeren, wat soms toch een behoorlijk "egocentrische" bezigheid is. Na een jaar met allerlei banen en reizen de studie weer opgepakt en veel ernaast blijven doen. Het werd steeds leuker, toch ook weer een beetje rondgeshopt en geswitched (ben ik mijn leven lang blijven doen); voor mijn hoofdvak overgestapt van Farmacologie naar Parasitogie (geweldig leuk veldwerk in Colombia gedaan). Ook Spaans ernaast gestudeerd aan de VU.

  2003, Henriette Jansen
  ?