Henriette (Jet) Esselink

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henriette (Jet) Esselink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henriette (Jet) Esselink heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In 2 delen mijn studie gedaan, na 3 jaar kreeg ik ziekte van Pfeiffer en was ook even al die theorie helemaal zat.

  In 2 delen mijn studie gedaan, na 3 jaar kreeg ik ziekte van Pfeiffer en was ook even al die theorie helemaal zat. Ben na een paar maanden rust gaan werken voor Gist-brocades (huidige Mycofarm, Intervet). In totaal bijna 2 jaar gewerkt en toen verder gegaan met het 2e deel. Inmiddels al 17 jaar dierenarts (gezelschapsdieren)en erg naar mijn zin.

  Universiteit Utrecht fac. D..., 1983

  Best moeilijke periode voor mij, voor het eerst op kamers bij een hospita die vaak weg was, maar ook wel heel goed geweest.

  Best moeilijke periode voor mij, voor het eerst op kamers bij een hospita die vaak weg was, maar ook wel heel goed geweest. Daarna gaan studeren en meteen een eetgroepje met oud-EH genoten in Utrecht samengesteld. Inmiddels al leren koken, dus alles ging gesmeerd. Wel erg heftig jaar met gevoelens en gedachten over het christelijk geloof, maar dat gold voor meer mensen heb ik het idee. Typdiploma gehaald op zo'n ouderwetse machine, nog leuke bijbaantjes later aan overgehouden en het ratelt nog steeds lekker met 10 vingers! Verder leuk het koor, vakken als snellezen, psychologie en filosofie. Al met al een goede ervaring in het jaar waarin ik uitgeloot was voor Diergeneeskunde.

  Evangelische Hogeschool, 1982

  minder: Aan je oor getrokken worden of de duim van Ruim onder je kin.

  minder: Aan je oor getrokken worden of de duim van Ruim onder je kin... Meneer (de?) Graaf, lieve man en juf van Oosten. Geen carnaval mogen vieren (protestants he), maar wel verkleedpartijen. Fijne herinneringen over het algemeen, een leuke klas met altijd de helft die jonger was. Met wie ik het meest optrok ook buiten school: Renske Valk, Ine Rikkers en Petra Helder. Af en toe verliefd op een jongen (en als je het niet was verzon iemand voor jou wel met wie je ging...) Ik herinner met Roel ... (groot, later op middelbare school veel te stoer), Eugene Pesurnay (een van de weinige "allochtonen" sorry voor het rotwoord, alhoewel, kwam volgens mij uit Indonesië wat toch ook nog een beetje bij Nederland hoorde). Nou er komt vast weer veel meer boven als er contact is!

  Christelijke Ichthus, 1971

  ?