Henriette Brusse

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henriette Brusse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henriette Brusse heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb goeie herinneringen aan Sapertno.

  Ik heb goeie herinneringen aan Sapertno. Minder goeie aan Lenkhoff en Meyer. Mijn vriendinnen waren Diana Cornelissen, Marie Antoinette. Anderen die ik me kan herinneren zijn Ellen Salet, Mandy Koorneef, Diane Linkerhof, Paula Lenkhoff Steffen- Jan Hoogeveen, Rolf Bos, Ernst Haaksman enz..

  Protestants christelijke ba..., 1974

  Een heel leuke opleiding.

  Een heel leuke opleiding. Niet zozeer vakinhoudelijk, maar wel de klas die we hadden. Ik herinner me Margo de Knikker, Anita Story, Inge Adolfse, Esther, Clara, Friso, Remco, veel lol gehad. Vooral het gebouwtje op de Vader rijn dreef had best wel sfeer. Met winkelkarretjes door de gang sjesen. Feestjes houden bij mensen thuis of lekker stappen in Utrecht.

  Christelijke scholengemeens..., 1985

  Ik vond het niet zo leuk op deze school.

  Ik vond het niet zo leuk op deze school. Veel leuke herinneringen heb ik er dus niet aan. Wel kan ik me Prins herinneren, wiskunde. Ik ging veel om met Diane Linkerhof en Paula Lenkhof. Later kwam Jose Stobbink daarbij. Ook kan ik me Gea Peters herinneren. Verder was ik blij dat ik klaar was daar met school en verder kon gaan op een andere.

  Elisabeth Ter Braak Vieters..., 1981

  ?