Henri Wijgerse

Kent 0 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henri Wijgerse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Henri Wijgerse heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De gezelligheid onder elkaar e...

  De gezelligheid onder elkaar en de hectiek van een duale opleiding Leuke klas, Jan maurix, rini oome, rini donker, maarten merks, bram van bemmelen, alex verhagen, mark van den oord, hans prins, rene veentjer, ik zal ze niet vergeten, we hebben een supertijd gehad al was het zwaar om zowel te werken alsook te studeren. In deze periode veel levenswijsheid opgedaan, het nodige persoonlijke leed meegemaakt maar toch blijven knokken om dit af te ronden, MET resultaat ! Een hele leuke tijd gehad !!!

  2003, Henri Wijgerse

  Weg en waterbouwkunde The "go...

  Weg en waterbouwkunde The "good old time" met docenten als wolfert, verlaat, van der meent, post en buys. Samen in de klas met Harold de Bie, Harry van Rossum, Ed de Vos en nog meer gezellige lui. Stage lopen en veel, heel veel feesten. Vraag me af hoe het met Mark van den Heuvel uit Den Bosch is. Na deze tijd moest ik mijn militaire dienstplicht gaan vervullen, helaas mijn roeping als F-16 piloot gemist !!!

  2003, Henri Wijgerse

  Een hele leuke tijd gehad hier...

  Een hele leuke tijd gehad hier. Samen met mijn broertje op de fiets elke dag naar school. In de winter met je fiets het dijkje afrijden, door de gladheid met je fiets tegen een boom knallen terwijl je bontmuts in de boom vloog. Schaatswedstrijden op de gracht bij het gemeentehuis. De leraren meneer Pepping, meneer Knecht, Juf Huizer, juf Marga en de schrik van elke uk, Meneer Beneder (haha). Dan was er ook nog de schuimbekkende docent godsdienst waar ik nu soms nog nachtmerries van heb haha. Maandsluiting in de kelder , het jaarfeest waarbij Laura van Pallandt me (per ongeluk) een bloedneus sloeg. Apekooien in de sportzaal, slagballen op het grasveld en achter de school trefballen. Wie gooide er nu harder...Laura of ik ? Heimelijk verliefd zijn op meisjes uit eigen klas en ook uit lagere klassen. Dat je na al die jaren nog steeds een zwak voor sommige meiden kunt hebben ontdek ik nu.... Erg leuke tijd gehad hier, jammer dat dit leuke gebouw vol mooie herinneringen nu met de grond gelijk wordt gemaakt..... Het visuele verdwijnt, de herinnering aan al die leuke mensen blijft !! Een hartelijke groet aan eenieder die hier met me op school gezeten heeft.

  2003, Henri Wijgerse
  ?