Henri Holtkamp

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henri Holtkamp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henri Holtkamp heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op mijn website www-math-utwente-nl/~holtkamphjm staan veel oude klasse- en portretfoto's.

  Op mijn website www-math-utwente-nl/~holtkamphjm staan veel oude klasse- en portretfoto's. Van de lagere school herinner ik mij het meest Jansen, die als persoon zeer veel indruk op mij heeft gemaakt. En natuurlijk zijn fluitje, ik hoor het zo weer. De eeuwige rivaliteit met de Jorisschool met als hoogte-(of diepte-)punt een ijsballen gevecht. De voetbal virtuoos Manuel Sanchez-Torres. De inval-juf (ergens in de onderbouw) Vogelzang, die de meest fantastische Pietje Bel-verhalen had over haar zoontje, toevallig ook Pietje. Als bewijs nam ze hem een keer mee naar school. Ik herinner me nog zo hoe hij eruit zag. De kaartjes met Batman, voetballers, etc om mee te scheren en te ruilen. De catecheseles met pastor Stegehuis/Steerneman (hoe heet-ie ook alweer) waarbij hij bloedlink werd als er een stripboek werd gelezen en ik met een paar tandwielen zat te spelen. Hij gooide alles kwaad door het raam naar buiten. De verjaardagen van de onderwijzers met in het bijzonder de Abraham voor Jansen, de cadeautjes met Sinterklaas (die je soms zelf moest kopen), het meestal als laatste gekozen worden omdat ik een hark in balsporten was (en nog steeds ben). De sportieve Ford Capri van meneer Maathuis, waarin hij zich volgens mij moest opvouwen. De plakplaatjes van Loeki de Leeuw. Voorlezen van Wipneus en Pim.

  st. Bonifaciusschool, 1965

  De soos onderin bij het fietsenhok, het schoolfeest met Normaal, v.

  De soos onderin bij het fietsenhok, het schoolfeest met Normaal, v. Aalsum die de trap op zweeft (met peuk), de gluiperige Miltenburg, Holleman met stoom uit de oren, v.d Ven met z'n prachtige bril en woorden, Mossou (wi) die vaak helemaal onder het krijt zat, Numan (na) waarbij vaak proeven fout gingen

  Pius X College, 1973

  ?