Henri de Graaf

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henri de Graaf en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Henri de Graaf heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De fietstochten van Castricum naar Alkmaar samen met Paul de Zeeuw liggen nog vers in het geheugen.

  De fietstochten van Castricum naar Alkmaar samen met Paul de Zeeuw liggen nog vers in het geheugen. Wat hadden we een lol onderweg. Over het overbruggingsjaar zelf, tsja, ik weet nog dat we op schoolreisje naar de jeugdherberg te Arnhem zijn geweest. Bezoekje aan het openlucht museum en Burgers Dierenpark. En het was een strenge winter en we hebben meegedaan aan een schaatstocht van Almaar naar Bergen en weer terug en dat op hockeyschaatsen.en na afloop in slaap vallen tijdens de les, lekker zonnetje en snurken geblazen :-)

  2004, Henri de Graaf

  Belangrijkste herinnering is Meester van der Beek, want die is van de derde klas meegegaan naarde vierde klas.

  Belangrijkste herinnering is Meester van der Beek, want die is van de derde klas meegegaan naarde vierde klas. Daarnaast heeft hij een goede invloed op mijn ontwikkeling gehad in een voor mij zware periode van mijn leven en daarvoor ben ik hem nog steeds dankbaar!

  2004, Henri de Graaf

  Vooral over de laaste twee jaar van de HAVO zijn vol van leuke herinneringen.

  Vooral over de laaste twee jaar van de HAVO zijn vol van leuke herinneringen. Bijvoorbeeld in het examenjaar met Klaas de Groot op werkkamp Natuurkunde, Wiskunde en Scheikunde in "Kasteel Assumburg" te Heemskerk en het kostte Klaas veel rondjes bier, omdat hij iedere keer met toepen verloor, of een examenbiertje drinken in "de Blauwe Stoep (nu SAMSAM)" en zo kan ik nog wel even doorgaan.

  2004, Henri de Graaf
  ?