henny(henk) vandoorn

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van henny(henk) vandoorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  henny(henk) vandoorn heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was hier van sept.

  Was hier van sept. '55 tot jan '56. Vlg mij was het toen een ULO. Zangles was verplicht en ik stond meestal al snel buiten. Nederlands werd gegeven door een leraar die voortdurend het leuk vond een gedicht voor te dragen met de ogen dicht. Helaas van korte duur. Voetballen en gym gingen mij goed af

  louise de coligny, 1955

  Jan.

  Jan. 1956 t/m jan 1957 in de 7e klas ,alleen jongens. Het was toen nog gescheiden. Leraar H.H. de Jong die later in Bussem woonde. Had grote handen en de klap kwam goed aan. Naast ons een meisjesklas. Alles boven in de school. In de klas mochten we een lolly(knots) in de mond hebben.Als de meester weg was keken wij snel in het antwoordenboek. Als strafwerk kreeg je een grote vermenigvuldiging mee. Apekooien was geweldig.Handenarbeid vaak een rotzooitje. Eierrekkie maken en altijd brak het plankie. vlg mij heette het de Bontekoeschool?

  Govert Flinckschool, 1956

  Juffrouw Wolters uit de 3e klas was een hele lieve juf en die heeft me vaak geholpen met veel probleempjes die ik thuis veroorzaakte.

  Juffrouw Wolters uit de 3e klas was een hele lieve juf en die heeft me vaak geholpen met veel probleempjes die ik thuis veroorzaakte. Juf Wijnands was geloof ik mijn eerste juf in de eerste. Veel voetballen in het Sarphatiepark en kastanjes rossen na schooltijd en spelen in de zandbak aldaar.

  Ferdinand Bolschool, 1949

  ?