Henny van Rixel

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henny van Rixel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henny van Rixel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Onvergetelijk reunie in 1997.

  Onvergetelijk reunie in 1997. Goede herinneringen aan deze school. Klasgenoten: Winy Bertels, Henny van Buuren, Willy Versteegh, Wille de Keijzer, Ans in den Eng, Pedro Akkerman, Arno Kortekaas, Dik Kroezen, Wim v.d. Boesebos, Wim v. Lith e.a.`Laatste jaar met Meester Puntman. Mijn vader, ik, mijn kinderen en nu ook mijn kleinkinderen gaan naar de St. Antoniusschool.

  Sint Antonius, 1952

  Het 2e jaar dat de Moedermavo bestond.

  Het 2e jaar dat de Moedermavo bestond. Naast gezin met 2 kinderen, de MAVO in 3 jaar gehaald. Super!!

  Teisterbant College, 1977

  Juffrouw van Zuilekom was directrice.

  Juffrouw van Zuilekom was directrice. Naailes kregen we van juffrouw Roesink. Godsdienstles van pater Pannekeet en Nederlands e.d. van mijnheer v.d. Avoort. In de klas hadden we twee groepen, de ene groep was een jaar ouder. In mij groep zaten o.a. Winy Bertels, Henny van Buuren, Lida Pothuizen, Marijke Okkerman, Ciska van Leeuwen, Ko van Lith. Met Gerry van Dam (reeds lang geleden overleden) was ik vriendin. Ik was drie jaar op school, de meeste verlieten de school na 2 jaar maar ik wilde het naaivan wat meer onder de knie krijgen. In de tweede klas kreeg ik 2 zusjes, een tweeling. Wij maakten op dat moment in de naailes een lakentje en een sloopje met borduurwerk voor een kinderledikantje. Van Winy kreeg ik toen haar setje voor mijn zusjes.

  Anna Meerhouts, 1959

  ?