Henny Slooten-Veldman

Kent 23 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henny Slooten-Veldman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 26

  Henny Slooten-Veldman heeft 26 klassenfoto's en kent 23 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik deed de opleiding AMV-Consulentschap.

  Ik deed de opleiding AMV-Consulentschap. Hoofdvakdocenten waren Frans Demaret en Ton Klos. Dirk de Vreede was mijn mentor. Ik heb een jaar koordirectie gedaan bij Tineke Broers. Het examenjaar heb ik afgerond met Dorien van den Dool en Tica Giel bij o.a. de toenmalige directeur Oebele Bootsma. Namen van studenten uit die tijd, met andere hoofdvakken: Ellen Brieffies, Yvonne Baltus, Gerrit van de Belt, Rene, Roscoe Stalworth, Paul Sanders.

  2008, Henny Slooten-Veldman

  Ik vond het kleien erg leuk.

  Ik vond het kleien erg leuk. Ik werd gefotografeerd in een andere kleuterklas, dan die waarin ik zat. De fotograaf had mij per ongeluk overgeslagen in de eigen klas. Ik zie mezelf nog de immens hoge trap opgaan en vond uiteindelijk de klas waar ik wezen moest. Ik moest een pop in mijn armen nemen en............ een kopje thee geven. Ik voel nog de verontwaardiging..... de pop kan toch niet drinken. Moet ik zó op de foto? Maar ik was te verlegen om iets te zeggen. Ik heb de 2 foto's zelf nog.

  2008, Henny Slooten-Veldman

  Mijn favoriete juf was Juffrouw (Atie) Kuijs.

  Mijn favoriete juf was Juffrouw (Atie) Kuijs. Zij kon het ene moment verschrikkelijk boos zijn, dan viel er een pijnlijke stilte............ waarna ze zelf weer begon te lachen! Maar iedereen had respect voor haar. De leukste vakken vond ik muziek (meneer Bus), gym, tekenen (Juffrouw van der Weide?), handwerken, engels, verkoopkunde, biologie (mooie invulvellen met plaatjes). Andere leraressen, die ik me herinner zijn Juffrouw Blok (rekenen?), Jufrouw van Veen (Kinderverzorging)..... Ik vond het indertijd heerlijk dat we naar een nieuw gebouw gingen aan de Arcadialaan. Alles lekker nieuw en licht.

  2008, Henny Slooten-Veldman
  ?