Henny Rond-Groen

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henny Rond-Groen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henny Rond-Groen heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik herinner mij de leraren.

  Ik herinner mij de leraren.De aardige waren:hr. Spijkers,kon je altijd bij speeken.hr Hermes van Duits,ben weleens bij hem thuis geweest,had postzegels.Voor dhr. Kiljan was ik bang,keek erg streng.Ik kreeg altijd al een 1 voor de moeite want ik snapte niets van wiskunde en algebra. Hr Neijboer gaf Nederlands,had een leuk mondje.De naarste leraar vond ik dhr. Egberts(ardrijkskunde)Zat de hele les met zijn achterste op de kachel,met zijn handen in zijn broek,ik ergerde me dood aan die man en dan zijn tanden.Ook hadden we nog machineschrijven.De leraar Frans,zon donkere man was altijd heel gauw boos,op het laatst schuimbekte hij,heb weleens op zijn kinderen gepast. De gymleraar dhr. Koeman trok bepaalde meisjes voor,was echt een versierder.Wie herinnert zich nog de dames uit Engeland,Gina en Sheila,iedereen gek op Sheila,was wel een brutaaltje,maar ze waren opzienbarend.Deetje post was mijn vriendin.Wil je nog meer weten,schrijf me dan,lijkt mij heel leuk. Groeten Henny.

  openbare MULO ((M)ulo-C, 1960

  Menr.

  Menr. Hopman kon mooie verhalen vertellen.Een hond had ogen als schoteltjes zo rond.Had een hekel aan Menr.Verheart,gooide krijtjes naar je hoofd. Later kwam zijn zus ook,had een dikke rode paardestaart.Mevr. Theunes was de liefste juffrouw,ze had altijd een doosje wybertjes bij haar.Soms kregen wij er ook een. Dan hadden we nog juffrouw Muis,voor handwerken.Ik herinner mij,dat je het eind van haar nylons kon zien,zat met een elastiekje om haar weelderige benen.

  Dominicus Savio, 1956

  ?