Henny nu Hedda van der Burgh

Kent 0 personen

MARRIED , 6 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henny nu Hedda van der Burgh en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henny nu Hedda van der Burgh heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De leraren die Regina de Ridder beschrijft, kan ik me nog heel goed herinneren.

  De leraren die Regina de Ridder beschrijft, kan ik me nog heel goed herinneren. Zij zat een aantal klassen hoger dan ik, maar ik ken haar nog wel, ook haar man. Zij speelde volgens mij geweldig toneel.De heer Louise is altijd mijn grote voorbeeld geweest. Wat een ontzettende aardige man was dat en wat gaf hij ontzettend goed les (Nederlands). Ik heb er nog steeds profijt van! En dan de verkiezingen op Overvoorde: een hele happening! Ik ben in 1f begonnen, waar ook heel wat "Westlanders" (Kuivenhoven, Koekoek, Alblas)in zaten. Van Wiskunde snapte ik niet veel, want de heer Sanger wist het niet echt goed uit te leggen. En de proeven van de heer Popper (?) met Natuurkunde mislukten altijd. Ook de sportdagen en de toneelavonden waren hoogtepunten. Grote stukken in de krant. Een prachtige tijd was het. En kennen jullie nog de schoolkampen in Epe met het Epes Episch Lyrisch Liedboek? Geweldig!!

  Overvoorde, 1962

  Ik herinner mij meester Japinga en meester Nicolai.

  Ik herinner mij meester Japinga en meester Nicolai. Verder had het latere hoofd van de school (zijn naam is me ontschoten) het altijd over zijn lieve zoon Hendrik, waardoor hij natuurlijk door het leven ging als "Brave Hendrik". O.a.Raymond Davis, Bartha Reek en ene Fred zaten bij mij in de klas.

  Prof Mr A Anema, 1960

  ?