henny DUINKERKEN

Kent 0 personen

RELATION , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van henny DUINKERKEN en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  henny DUINKERKEN heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb slaag gekregen van de nonnen.

  Heb slaag gekregen van de nonnen.Ik spijbelde toen al. Dan ging ik op het stationnetje naar de treinen kijken. Ik woonde op het Noordereiland.

  Katholieke kleuterschool, 1953

  Deze school is dezelfde als de Hermes ULO.

  Deze school is dezelfde als de Hermes ULO. Kan nog wel wat namen herinneren. Bram de Cocq. Ingrid Kraaijevanger [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Kan me niet veel meer herinneren.Maar na het kijken en lezen van wat namen komt er weer wat boven, Bram de Cock was ik verliefd. En de 1e keer dat een meisje een lange broek aan had vond ik geweldig. Het laatste schooljaar ben ik van school gegaan omdat wij naar Ijsselmonde verhuisden en heb ik op de Maas ULO gezeten.

  Hermesschool ULO, 1961

  Ik kan mij niet veel herinneren.

  Ik kan mij niet veel herinneren. Beppie Dukers en een vriendinnetje uit Suriname die in de brederodestraat woonde ik dacht Ingrid. Op het Staringplein dansten wij altijd Rock and Roll geweldig vond ik dat.

  Staringschool, 1956

  ?