Jan den hartog

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Jan den hartog en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Jan den hartog heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb 3 jaar op deze school gezeten , onder andere bij broeder Winfried.

  Heb 3 jaar op deze school gezeten , onder andere bij broeder Winfried. Er was een echtpaar dat de kantine beheerde, lieve mensen maar hun namen weet ik niet meer.

  Banketbakkersschool 'St Nic..., 1957

  eerste klas juf van der Berg,2 jaar tweede klas juf Jansen.

  eerste klas juf van der Berg,2 jaar tweede klas juf Jansen.2 jaar klas 4,5,en 6 meester Vink. vriend was Jan van Marlé. Tweeling broer Albertus den Hartog had als vriend Cor van Campen,en Rudie Fransman. Cor zijn vader had de fietsenstalling in het Zuiderswembad. Rudie woonde in de Albertkuypstr boven een verhuisbedrijf.Firma B.A Kat. vervolg opleiding,banketbakkers vakschool St Nicolaas. van 1957 tot 1961. Ben toen op de grotevaart naar zee gagaan,2 jaar,2 jaar dienstplicht bij de luchtmacht als kok.nog 2 jaar gevaren,laatste reis als kok. Drie jaar als kok aan de wal gewerkt in een klein restaurant.Toen tot aan mijn pensioen in de Chemie gewerkt bij de Marbon , Borg Warner en GE Plastics te Amsterdam Westhaven,33 jaar.

  Frans Halsschool, 1949

  ?