Henno Jacques

Kent 1 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in Maassluis

  Bekijk het volledige profiel van Henno Jacques en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henno Jacques heeft 13 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Klik op de Oranje Nassauschool voor meer info.

  Klik op de Oranje Nassauschool voor meer info.

  Oranje Nassauschool voor Ch..., 1975

  Ik heb niet lang op deze school (klas 1a?) gezeten, maar ik herinner mij dhr.

  Ik heb niet lang op deze school (klas 1a?) gezeten, maar ik herinner mij dhr. Jonkman en Vos en mevr. Punt. Zij gaf Frans en was zelf Belgische. Volgens mij zaten er veel Maasdijkers in mijn klas en een Surinaamse jongen (Humphrie??). Verder herinner ik de namen van Connie Wijnhorst, Jacques van der Lely, Janine ?, Petra ?. Ik heb in klas 1c en vanwege de gezelligheid nog een jaar in 1a gezeten. Volgens mij heb ik met o.a. Bert Heslinga, Niels Koeprie, Marc Punt, Remco den Hoed in klas 1c gezeten. Dan is de foto klas 1a (1974-75). Het eerste jaar (1c) zaten we in een noodgebouw aan de Lijsterlaan en in een gedeelte van buurtcentrum De Maaskant. Wat ik me nog kan herinneren dat we wiskunde hadden van Max Punt. Hij had ook een meisjeskoor. Indertijd ook begonnen met roken: Caballero en later shag. Heb nog gezoend met Wilma (?) in het fietsenhok. Trekrotjes vastgebonden aan veters en bureau, tijdens wiskunde. Tuurlijk straf van Meneer Punt. Wie herken je nog meer op de foto? In de Maassluise Courant van 31 oktober 2003 las ik het droevige bericht dat Juffrouw (Jacqueline) Punt is overleden op 26 oktober 2003. Zij werd 68 jaar oud. Wanneer je zo af en toe deze site bezoekt komen er herinneringen boven. Zo kan ik mij herinneren dat ik een "blauwe maandag" op volksdansen (via school) heb gezeten, samen met Nelleke (achternaam onbekend). Er werd toen een dansje ingestudeerd op het nummer "Raindrops keep falling on my head". Nog steeds weet ik de pasjes!!

  chr egmond mavo, 1973

  1e klas juffrouw Doelmans 2e klas juffrouw ??? 4e klas meester Burggraaf.

  1e klas juffrouw Doelmans 2e klas juffrouw ??? 4e klas meester Burggraaf. Kon soms erg kwaad worden als je iets niet begreep. 5e klas meester de Jong, hij kwam wel eens te laat op school. In de 6e klas hadden we (volgens mij na schooltijd) een uur Engels van dhr. van der Meulen (hoofd v.d. school) Van de geplaatste foto (klas 2-1968) herken ik de volgende namen. Boven 1e rij v.l.n.r.: ?, ?, Bert Heslinga, Anja Kloet, Ikzelf, Pierre Verduijn, ?, Simone ? en juffrouw ??. Rij twee v.l.n.r.: Simon ?, ?, Rianne Heijwegen, Joke??, ?, ?, ?, Wim Zonneveld, ?, ?, Anja ?. 3e rij v.l.n.r.: ?, ?, ?, ?, Ad Sonneveld, ?, ?, Ilona ?, ?, Adinda Stam. Ik herinner mij nog van de 6e klas de namen: Ysbrand ?, Niek van Namen, Tom Koppelaar, Auke Foster en Niels Koeprie. Hij kon enorm goed tekenen. Na het bekijken van deze Schoolbanksite, kom ik toch weer nieuwe namen tegen zoals: Connie Wijnhorst en Marianne Looij. Huib de Koning, Hans Looij. Heeft er nog iemand een klassefoto uit die tijd? The Osmonds waren volgens mij helemaal "in" en The Partridge(?) family. Ik zie nog meer namen zoals Arina Hisken

  't Hoekertje, 1966

  ?