Hennie Woertman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hennie Woertman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hennie Woertman heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was concierce,en heb hier 21 jaar met heel veel plezier gewerkt,veel leuke dingen meegemaakt waarbij de revue's die wij met het personeel opvoerden voor de diploma- geslaagden in het cultureel centrum in Amstelveen wel een van de meest leuke herinner

  Ik was concierce,en heb hier 21 jaar met heel veel plezier gewerkt,veel leuke dingen meegemaakt waarbij de revue's die wij met het personeel opvoerden voor de diploma- geslaagden in het cultureel centrum in Amstelveen wel een van de meest leuke herinnering zal blijven. De omgang met onze leerlingen was meestal ook wel prettig,waarbij ik hoop dat zij dit ook zo gevoeld hebben en een goede herinnering aan hun schooltijd op de Panta Rhei zullen hebben.

  Panta Rhei, 1988

  Ik kan me van deze school nog maar weinig herinneren, allen dat we een hele lieve juf hadden.

  Ik kan me van deze school nog maar weinig herinneren, allen dat we een hele lieve juf hadden. Ik weet alleen haar naam niet meer. Met kerstmis kregen we een beker waar een sinaasappel in zat, deze beker heb ik nog steeds. Op de foto staan ook diverse kinderen die ook naar de 2de Elthetoschool zijn gegaan.

  (1ste) elthetoschool, 1950

  De werkweek in Naarden of Oud Valkeveen in een gebouw dat dacht ik Oud Amsterdam heette.

  De werkweek in Naarden of Oud Valkeveen in een gebouw dat dacht ik Oud Amsterdam heette. Het kerstfeest met kerstspel door de zesde klassers (op de foto zie je de groep waarbij ik met donkere hoofddoek als herder voor Robbie van Leeuwen(?)sta. Ik dacht dat we ook nog een soort van schooltuintjes hadden achter het speelplein waar de andere foto is genomen waarbij ik voor Robbie van Leeuwen(?)sta met links Ronnie Cocheret en rechts Eddie Nijssel. De derde foto weet ik niet waar in school dat was er stond in ieder geval een bak met witte muizen ,ik sta boven onder mij staat Gert of Gerrie(?)en rechts weet ik niet meer. Wij hadden een aardige Schooljuf : Mevr.Hendrichs en later een heel fijne meester:Meester Molenaar. Voor wie het nog niet wisten onze school bestaat niet meer hij is gesloopt en er zijn woningen voor in de plaats gekomen. Ik heb ook nog een klassefoto van de kleuterschool in de Rioustraat geplaatst waarop nog verschillende kinderen staan die later naar het Boniplein zijn gegaan. Ik hoop dat degene die deze foto's bekijkt er veel plezier aan beleefd en dat je er nog wat namen aan toe kunt voegen al is het maar om wat oude herinneringen op te halen. Groeten van Hennie Woertman.

  2e Elthetoschool, 1953

  ?