hennie weger

Kent 0 personen

WIDOW , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van hennie weger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  hennie weger heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  woonde in de Schaepmanstraat. ...

  woonde in de Schaepmanstraat. Zat in de eerst 3 klassen bij juffrouw Edelenbosch. De laatste 3 klassen bij meester Vreeken. Hoofdonderwijzer was toen Meester Israels

  2006, hennie weger

  Hoofd v.d.school Koers. Verder...

  Hoofd v.d.school Koers. Verdere leraren Swanck, klasseleraar, van Wijnen Bos, Breedveld, Peeters, Jarings. Medeleerlingen, Annie Anrochte, Thea van Vonderen, Wies Spronckers, Ellie de Groot. Jongens: Joop v.d.Hoogen, Anton van Dijk, Piet Merkx, Joop Laroo. Ook nog de meisjes Coby van Baaren, Antje Ferwerda, Nellie Trompert, Ansje Grossouw en Judith Grijsaert.Zij was van joodse afkomst en was tijdens de oorlog ondergedoken geweest in de van Ostadestraat.Heb haar na de oorlog nog ontmoet. Is helaas heel triest gestorven door verbranding. Dhr Bos zijn volledige uitspraak als je iets niet wist, was: Lelijke oliebol, de olie druipt er uit. Ga naar huis en zeg tegen je moeder dat je het nooit leert. Een kind kan de was doen.Wie stuurt mij een berichtje?

  2006, hennie weger
  ?