hennie voorloop

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van hennie voorloop en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  hennie voorloop heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  in eind 1984 via bke project opleiding verkoopmedewerkster middenstands opleiding 1e jaar zaten we in heerhugowaard 2e jaar den helder zie klasse foto hoe is het met mijn klasgenoten verder gegaan als je je zelf herkend laat het me even weten.

  in eind 1984 via bke project opleiding verkoopmedewerkster middenstands opleiding 1e jaar zaten we in heerhugowaard 2e jaar den helder zie klasse foto hoe is het met mijn klasgenoten verder gegaan als je je zelf herkend laat het me even weten

  Streekschool, 1984

  ik weet nog de lerares juffr.

  ik weet nog de lerares juffr. eltink die naailes gaf die op een gegeven moment huilend overspannen de klas uit is gegaan de leraar engels met speciale ogen.kookles alles zelf op eten lekker of niet ik zat in 1f 2c en assn.1b hadden we een mode show van zelf gemaakte kleding daar heb ik nog dia,s van gevonden, na het overlijden van mijn vader

  1e Openbare Nijverheidsscho..., 1965

  ik ken nog juf bosman,juf.

  ik ken nog juf bosman,juf.v.d.werf in de 4e klas,en in de 5e en 6e klas hadden we les van meester kruikemeier ik ken nog leni bonkink ,fineke bats hermien kroes mijn vriendin,marion,email ******************************** en dat ik weinig contact had met klas genoten ook ken ik nog een ronald henny,truus,.graag verneem ik of er nog klas genoten van mijzijn.uitje naar nunspeet?we waren een "drukke klas" kan ik mij herrineren.

  Anthonie van Diemen school, 1959

  ?