Hennie Kuijpers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hennie Kuijpers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Hennie Kuijpers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Stiekum sigaretje roken achter bij de vuilnisbakken, en na schooltijd wachten op de jongens van de lts aan de overkant.

  Stiekum sigaretje roken achter bij de vuilnisbakken, en na schooltijd wachten op de jongens van de lts aan de overkant. Mijn vriendinnen in die tijd waren Marian Santegoets - Marja v Dun - Annemarie Versteeg, en ik fietste met Ineke v Dongen naar school.Heb nog een leuke foto van Marijke Spee en Helma Hack Verder ken ik nog Agnes Hoedemakers - Joze Naaikens - Julia Gommers - Thea Elissen. En leraren zoals Mr vd Winkel, en juf Overgaag, Mr vd Gouw, Juf v Meel, en de directrice juf Hallekes die wel een bijnaam had zoals gewoonlijk. En al die vakantie sporttoernooien zoals korfbal waaarvan ik nog een foto heb met oa Annie Vermeer. En de feestmusical?? Daar zongen wij het liedje van Cliff Richard Congratulations. Wij hadden in die tijd geen schooltas maar een pukkel volgeschreven met namen van bandjes, en onze agenda's puilde uit van allerlei foto's kaartjes, adressen van jongens, stickers ,hij viel van ellende uit elkaar. Jammer dat ik hem niet meer heb. Ikheb in klas een en twee C gezeten.

  2004, Hennie Kuijpers

  Ik heb alleen herinneringen van de vijfde en zesde klas.

  Ik heb alleen herinneringen van de vijfde en zesde klas. dat waren juf Brekelmans , en juf Meurs. Mijn vriendinnen uit die tijd waren Sjannie v Boxtel - Tonnie Cuipers - Marian vd Hout. Bij mij in de straat woonde Doortje Schuurmans - Sjannie v Boxtel en Annie Smulders.Ik ken alle namen uit klas vijf, waaronder Loesje Persons, ik heb ook nog een foto die ik metertijd hierop zal zetten. O ja ik heb nog franse les gehad van juf v Geloven, die woont nu bij ons in het dorp in het bejaardenhuis.Ik herinner me ook dat we snoep gingen kopen tegenover de poort van de jongensschool die had als bijnaam het zultwefke.En o ja rooi Stien aan de poort zorgde ook voor leven in de brouwerij.Wie heeft er bij juf Collet op de kleuterschool gezeten?? Ze is in die tijd getrouwd en ik ben nog op het feest geweest. Er zijn daar ongetwijfeld nog foto's van. Hoe heet die kleuterschool????

  2004, Hennie Kuijpers
  ?