Hennie Jansen

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hennie Jansen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hennie Jansen heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Avond HEAO CE.

  Avond HEAO CE. Helaas niet afgemaakt doordat het niet goed wat te combineren. IK zat op de Kaatsbaan en kan mij herinneren dat wij op vrijdagmiddag altijd langs het water McDonalds aten.

  Hogeschool van Utrecht (Eco..., 1992

  Als een van de eerste bewoners van Maarsenbroek in de wijk Bloemstede heb ik leuke herinneringen aan de enorme bouwput waar wij konden spelen.

  Als een van de eerste bewoners van Maarsenbroek in de wijk Bloemstede heb ik leuke herinneringen aan de enorme bouwput waar wij konden spelen. Ik was bevriend met Frank Cappon en had als vrieninnetje Stefanie Schaft. Erica en Charles kan ik mij nog wel herinneren heb alleen geen foto's. Als iemand die wel heeft zou ik het leuk vinden om te zien.

  Prinses Margrietschool, 1971

  Gebouw Kruisstraat, wat een chaos en dramatisch slechte docenten.

  Gebouw Kruisstraat, wat een chaos en dramatisch slechte docenten. Wel veel gelachen en leuke vrienden aan over gehouden zoals mijn beste vriend Arent Jan Heuff. Warenkennis van Korver is als enige in mijn geheugen gegrift. Ik weet nog steeds alle chemische verbindingen :)

  Catharijne College, 1985

  ?