hennie heidema

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van hennie heidema en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  hennie heidema heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  hier moesten we vaak heen van af de boerschool!! we hebben een leuke tijd gehad!! ook weet ik alle namen nog van de mensen op de foto! nathasha muzo brigite mulder hennie hermien loods erik dalmolen ramon henk nobbe dat was de bovenste rij op de foto!

  hier moesten we vaak heen van af de boerschool!! we hebben een leuke tijd gehad!! ook weet ik alle namen nog van de mensen op de foto! nathasha muzo brigite mulder hennie hermien loods erik dalmolen ramon henk nobbe dat was de bovenste rij op de foto! midden: bianca daniela jansen mauri van de tuc bianca van eijk! onderste rij: gerda bos wilma sengul en aisje!

  de lange school (sbhs), 1986

  ook hier hebben we veel plezier gehad!! helaas door omstandig heden ben ik na deze school niet verder gaan leren waar ik nu spijt van heb! ik was hier altijd verliefd op gerard klooster! na deze school tijd heb ik hem nooit weer gezien want hij woonde in

  ook hier hebben we veel plezier gehad!! helaas door omstandig heden ben ik na deze school niet verder gaan leren waar ik nu spijt van heb! ik was hier altijd verliefd op gerard klooster! na deze school tijd heb ik hem nooit weer gezien want hij woonde in winschoten!! hij is vaak bij ons thuis geweest en heeft me toen die tijd best veel gesteunt!

  boersschool sbhs, 1986

  hier hebben we heel erg veel lol gehad!! we hadden een leuk groepje met martin hut maarten willie en nog meer!! we hebben zelf een keer een bommelding gedaan op school dat was best lachen!!.

  hier hebben we heel erg veel lol gehad!! we hadden een leuk groepje met martin hut maarten willie en nog meer!! we hebben zelf een keer een bommelding gedaan op school dat was best lachen!!

  Dr. D. Bosschool, 1984

  ?