Hennie deHaan

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hennie deHaan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 30

  Hennie deHaan heeft 30 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  De kooklessen waarin we toch wel iets smerigs deden met het eten wat voor bepaalde leraressen was bedoeld, verder wel een leuke tijd gehad op deze school.

  De kooklessen waarin we toch wel iets smerigs deden met het eten wat voor bepaalde leraressen was bedoeld, verder wel een leuke tijd gehad op deze school. mevr vd stel was met ons meegegaan van de lagere school naar deze school. een schat van een mens. Verder herinner ik me nog mevr.Zwart, muzieklerares, wat hebben we die altijd vreselijk gepest, het mens is toen echt overspannen geraakt en heeft geen les meer kunnen geven. We deden bijv. ijswater op haar stoel of we gooiden de potjes water uit haar piano leeg zodat de hele piano ontstemd was. Gemeen eigenlijk best wel! Na 3 jaar huishoudschool heb ik op deze school ook nog de opleiding KV/JV gedaan. Eigenlijk een verkeerde keus, ik wilde heel graag naar de kunstacademie, maar dat mocht niet van mijn ouders dus ben ik maar met een paar vriendinnen die opleiding gaan doen. Die kunstacademie is er nooit meer van gekomen helaas!

  2004, Hennie deHaan

  het kabouterhuisje op de speelplaats, de grote zandbak, de anjertjes die langs de school groeiden in herken vaak die geur nog, vetertjes strikken op een plank, tellen met kraaltjes aan een ijzerdraadje,enz.

  het kabouterhuisje op de speelplaats, de grote zandbak, de anjertjes die langs de school groeiden in herken vaak die geur nog, vetertjes strikken op een plank, tellen met kraaltjes aan een ijzerdraadje,enz. ook herinner ik mij dat ik een jongen uit de klas niet aardig vond, op een dag wilde hij naast mij gaan zitten, daar had ik geen zin in en ik schoof zijn stoeltje een stukje naar achter, toen viel hij en had een gat in zijn hoofd. daar had ik wel spijt van later, soms moet ik daar nog wel eens aan denken. verder een leuke school leuke herinneringen.

  2004, Hennie deHaan

  ik heb wel een leuke tijd gehad op deze school mevr.

  ik heb wel een leuke tijd gehad op deze school mevr.vd Stel was absoluut mijn favo lerares is later met ons meegegaan naar de huishoudschool, nare herinneringen zijn de schooltandarts als de assistente met haar hoofd voor het raampje in de klas verscheen verschoot je al van kleur, dhr.Bronner vond ik erg streng was een beetje bang voor hem ik weet nog een keer dat hij zomaar een stoel door de klas smeet naar een leerling die altijd vervelend was, verder leuke herinneringen aan de mooie herfsttafels die we altijd in de gangen mochten maken ook herinner ik mij nog dhr.Mioch. leuke tijd! Ik herinner mij nog een paar kinderen uit de klas, Marian Riemens, Bart Jan Klop, Chiel (van de Menken melkfabriek aan de rijnsburgersingel), Rob Groenendijk, Adilia Stikkelorum, Marrie vd Bent, ook zaten er drie Franse kinderen op school,2 broertjes en een zusje, Laurent,Gérard en Isabelle, als ik het me goed herinner. Één van de jongens was mijn vriendje en ik kreeg een armbandje van hem. Ik heb dat armbandje nog steeds, een leuke schoolherinnering!

  2004, Hennie deHaan
  ?