Ontdek PLUS

Hennie Boelens

Kent 1 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hennie Boelens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hennie Boelens heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Vreselijk gelachen met Blankert, vLambalgen, Roessingh, Hokse etc.

  Vreselijk gelachen met Blankert, vLambalgen, Roessingh, Hokse etc. Met name samen met Huub het praktische deel opgezet. Wat een tijd!

  streekschool , 1977

  Gedurende 2 jaar les gegeven op deze school.

  Gedurende 2 jaar les gegeven op deze school.Zowel koken A-cursus als Brood en banket voor de A-cursus Begonnen als assistent-leraar kokerij. Mijn eerste stappen in het onderwijs. Ik gaf voornamelijk les in de dependance, een oud bankgebouw, met de kluis nog in de kelder. Een opleiding waar menig instituut een puntje aan kon zuigen!

  Bakker's Culinaire Vakschool, 1975

  Vreselijk veel plezier gehad op deze school zowel met de leerlingen als met de docenten.

  Vreselijk veel plezier gehad op deze school zowel met de leerlingen als met de docenten. De periode van de Martinhal staat mij nog helder voor de geest. De theorie in de catacomben van de Martinihal, de praktijklessen 's avonds in de Wijert. Feesten in de stad en natuurlijk de kerstgala's. Veel leerlingen zien komen en gaan. Ik denk er met veel plezier aan terug. Groeten aan allen die ik ken. Mijn*****adres h.boelens ********** noorderpoort******

  Middelbare Hotelschool, 1981