Hennie Blikkenhorst

Kent 0 personen

RELATION , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hennie Blikkenhorst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hennie Blikkenhorst heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik vond dit een heel gezellige school en zat in de klas bij meester Binta (Nog Net geen jaar).

  Ik vond dit een heel gezellige school en zat in de klas bij meester Binta (Nog Net geen jaar). Eerst heb ik op de Wingerd school gezeten gelukkig maar een paar maanden, maar dat vond ik een vreselijke school. Mijn vader was net daarvoor overleden en ik ging vlak daar na met mijn moeder en broertjes (Bart en dirk) wonen in amsterdam noord in de van de pekstraat op een hoekhuis ... daarvoor woonde ik mijn hele leven in Amsterdam west in de staatslieden buurt. Ik weet nog dat ik een aantal leuke vriendinnen en vrienden had op die school en in de buurt.. weet alleen geen namen meer iets van Sylvia staat mij bij.Later had ik gehoord dat meester Binta was overleden daar was ik heel erg van geschrokken...Ik heb maar hooguit een jaar in Noord gewoond ben toen wederom naar a,dam west terug gegaan naar mijn oude buurtje, mijn moeder miste haar oude buurtje heel erg en ik in het begin ondanks ik later het jaar steeds meer op mijn gemak voelde in noord.groetjes hennie blikkenhorst

  Lavendelschool, 1974

  Ik woonde vlak bij school tegen over de hoge muur, in de van hogendorpstraat en tegen over henk vuur de sigaren winkel.

  Ik woonde vlak bij school tegen over de hoge muur, in de van hogendorpstraat en tegen over henk vuur de sigaren winkel. Ik ging veel met iedereen om eigenlijk wel.Ik speelde ook veel met vrienden uit de buurt .Ik heb later nog 5 jaar samen gewoond met Fred Indrisie die ook op deze school zat, maar die is helaas in juni 2000 overleden erg triest.Ik heb een fijne jeugd gehad in de staatslieden buurt en ik vond het op school, altijd gezellig! Ik weet er was vroeger ooit eens brand op school, maar toen was ik wel heel klein nog hoor.Onze klas heeft eigelijk wel wat met elkaar, wij hebben al twee keer een reunie mee gemaakt en onlangs nog in Den Haag bij Tim Plooy thuis erg gezellig en weer leuk contact nu via msn en *******met oude school vriendenn echt heel leuk. He volgend jaar weer jongens!!! Mijn jeugd was mooi en die pakken ze niet meer af. groetjes hennie

  Catamaran Bentinck, voorhee..., 1968

  Mijn beste vriendin Marjon Greven waar ik nog altijd contact mee heb,Veel gespijbel en eigenlijk had ik er weinig zin in.

  Mijn beste vriendin Marjon Greven waar ik nog altijd contact mee heb,Veel gespijbel en eigenlijk had ik er weinig zin in.Hangen bij de jongens school en roken bij de poort wel stiekem geloof ik.Maakte weinig huiswerk.Heb het laatste jaar niet meer gedaan was blijven zitten(hoe kon het ook anders)ben toen gaan werken, heb gelukkig jaren later wel mijn diploma,s gehaald daar ben ik nu nog blij om.

  Prinses Irene, Vak- en Huis..., 1976

  ?