Henk Zuidberg

Kent 8 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk Zuidberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk Zuidberg heeft 1 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  zie openbare lagere school vries.

  zie openbare lagere school vries

  De Vijverstee, 1976

  Leuke tijd vooral met sommige leraren.

  Leuke tijd vooral met sommige leraren. bv wobbe altijd lekker geinen achterin met duits en engels.Of met karstens wie kent hem niet!!.Gezellig in het fietsenhok slaplullen en de meiden imponeren. Stiekem roken en brommers kieken !! Vergeet de eerste lessen computeren niet met een echt cassettebandje of muziek met brons . Deze man werd echt harstikke gek van ons. Af en toe hoor nog wel eens in mijn achterhoofd de knal die oldenburger altijd met de bordlat kon geven op de tafel als die weer eens zijn dag niet had,of de testjes van scheikunde riechman ( niet aan het kettingje trekken !!!) Breng mijn eigen kinderen nu erheen want het is een peuterspeelzaal met bieb geworden. Ik kijk nog weleens lachend achterom als ik bij de direkteurskamer langsloop.Zat er vroeger geregeld. Prachtige tijd vergeet je toch nooit weer??

  Openbare MAVO, 1982

  Fantastische tijd gehad.

  Fantastische tijd gehad. Veel spijbelen stiekem de gymzaal in onder de kantine en dan voetballen.Samen met adrie van der mey alles op de kop zetten .Ook de dames truus,adri,wilma die bij mij in de klas zaten vergeet ik nooit meer,net zoals de bellevuefeesten. Lekker eten bij boelie,s .Prachtige tijd. never forget !!!!

  Prof Kohnstammschool, 1987

  ?