Henk Vlasblom

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk Vlasblom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk Vlasblom heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weinig herkenning meer.

  Weinig herkenning meer. Directeur Horst en meester Vink. In mijn klas zat Take Petreus.... een klein mannetje. Verders Gerrit Woudstra. Schoolmelk rondbrengen. Ik had in die tijd zwaar astma en woonde in de Geertruidenbergstraat. Zijn er nog bekenden??????

  de Bestevaertschool, 1958

  Mijn herinneringen zijn positief hoewel ik mij niet veel kan herinneren van de klasgenoten.

  Mijn herinneringen zijn positief hoewel ik mij niet veel kan herinneren van de klasgenoten. Leraren waren Patinama, Wartena, Naayen en Kersing (plaatwerken). Kersing bleek, jaren later, de vader te zijn van mijn schoonzus. Voor Kersing maakte ik veel onderdelen voor zijn boot in plaats van de gebruikelijke werkstukken. Bij Hr.Naayen was ik in de gelegenheid aan mijn wegracer(Garelli) te bouwen. Ik heb de elektro opleiding gedaan en kan me herinneren dat we, mogelijk voor een xx-jarig bestaan, een radigrafische boot hebben gebouwd. Ook het aquarium in de gang bij het elektro-theorie lokaal herinner ik mij nog. Misschien dat er nog klasgenoten zijn die mij herinneren. Ik had in die tijd zwaar astma.

  4e Technische School, 1964

  ?