Henk Visser

Kent 14 personen

DIVORCED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk Visser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk Visser heeft 6 klassenfoto's en kent 14 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zie de bijgevoegde foto uit klas 15.

  Zie de bijgevoegde foto uit klas 15. Namen: Meester van Diggelen voor meetkunde. Ik zit naast ene Daantje uit de Bernissestraat, Chris den Droogh van de Bredeweg zat ook in de klas. Kijk op mijn Koningin Wilhelmina School voor meeladres.

  nobelweg hbs, 1961

  Lichting 69/3, klas a.

  Lichting 69/3, klas a. Geboren en getogen in Amsterdam. Ruim 36 jaar bij de Amsterdamse politie gewerkt en miv augustus 2005 op 57 jarige leeftijd met de TOR. Klasgenoten waren: Ad van Rooijen, Piet Keesman, Johan Meijer, Piet Strijp, Koos Wijnands, Chris Houterman, Dirk Kuhlman, Siebe Boomsma, Willem Brouwer, Gerry van der Werf, Frans Trimbos, Mary Vos, Kees Blom, Trees Martin, Henk Terra, Mieke van Nimwegen, Piet Brugman, Bert Riggelink.

  Politie Opleidings School G..., 1969

  hevi dan dat apegeval dan achterstevoren ollehc dan puntje dan de 2 bekende letters.

  hevi dan dat apegeval dan achterstevoren ollehc dan puntje dan de 2 bekende letters. Ik woonde Transvaalkade 40 en heb in de volgende klassen gezeten. klas 1: Juffrouw Hofstra; klas 2: Juffrouw Eelsing; klas 3: Juffrouw Hofstra; klas 4: Meester van Muiden; klas 5: Juffrouw de Jager; klas 6: Meester van der Louw; klas 6a: Meester Mijnarends; Ik heb mijn rapportenboekje nog dus de klassen en juffen en meesters bieden 100% zekerheid dat ik me niet vergis. Daarna door naar de HBS aan de Nobelweg. Ik woonde Transvaalkade 40. Naast mij woonde op nummer 42 Adrie en Jerry Edel (nog steeds contact mee). Verdere namen die zijn blijven hangen: Kees Andriesen uit de Transvaalstraat bij Transvaalplein; Martin Waardenburg van Transvaalkade 68 (reeds getraceerd);Wopke Moolhuizen, woonde hoek Linneausstraat/Pretoriusstraat, droeg vlechtjes;?????? ..ene Moolhuizen uit de Zacharius Jansenstraat, familie van Wopke????Desiree Bunsma, heeft zich reed op de site gemeld, Wat is de naam van het meisje dat woonde op 2 hoog op de hoek van de Cillierstraat en de Retiefstraat?.. ene Beppie Rekelhof Ringdijk. De ijsman met schaafijs op de hoek bij de school; de taxistandplaats op de Ringdijk zelf; Zelf kwam ik van de kleuterschool Trifosa in de Wakkerstraat.

  Koningin Wilhelmina School, 1954

  ?