Henk Vink

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk Vink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Henk Vink heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Na MAVO op de Havo doorgebracht.

  Na MAVO op de Havo doorgebracht. Leuke tijd gehad. Met Andre Jeths in de klas gezeten(hoe gaat het er mee?). Alsmede met Mark Vlam, Jurgen Kruyshaar, Peter Stoevebeld, Esther de Vries,Petra Aarsen en vele andere. In 1983 met de examenklassen een fantastische midweek in Londen doorgebracht. Samen met Peter Stoevenbeld bij een Engels advocatengezin in huis. Te laat komen 's avonds was daar niet bij (ahum).

  Koninklijke Scholengemeensc..., 1981

  Verhuizing Zuid naar de Maten meegemaakt.

  Verhuizing Zuid naar de Maten meegemaakt. Met een fietsenoptocht samen met Hans Termaat een dubbele fiets gemaakt en daar in de optocht mee gereden. Mijn klassementor was Olthuis (leraar Engels). Kruyshaar regelmatig horen schreeuwen en in de derde klas blijven zitten. Samen in de klas met Frank Bakx, Inge Koning (dochter van de meester op de Theo Thijssenschool. Wiltink als lerares Nederlands. Golbach als concierge en Van Noort als "fantastische"directeur

  Professor van der Leeuwschool, 1976

  In de klas bij Bianco Kolk, Peter Bosz, Willeke vd Lugt, Stef Beuker, John Zevenhuizen, Hans Termaat etc Met Bianco Kolk nog een fantastische ontdekkingstocht naar de Westerbouwing gemaakt.

  In de klas bij Bianco Kolk, Peter Bosz, Willeke vd Lugt, Stef Beuker, John Zevenhuizen, Hans Termaat etc Met Bianco Kolk nog een fantastische ontdekkingstocht naar de Westerbouwing gemaakt. Gelukkig wilde zijn vader ons 's avonds om 19.00 nog in Arnhem ophalen, anders hadden wij er volgens mij nog gestaan. 1e klas:Juffr. van Genne 2e klas Juffr Popma 3e klas: Meester Bonhof 4e klas juffr van Genne (in de replay) 5e klas: Meester Mens (lekker veel voetbal 6e klas: Meester Koning

  Theo Thijssenschool Openbar..., 1970

  ?