Bekijk het volledige profiel van Henk Verschoof en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 2

Henk Verschoof heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

tsja, ik herinner me niet zo v...

tsja, ik herinner me niet zo veel van deze school, maar twee namen komen toch wel boven nl. juffrouw Joke en juffrouw Nel en aan de hand van ouwe foto's, leek het mij toch wel erg gezellig. groetjes.

2006, Henk Verschoof

Zoek mij eens op op Hyves. Ik ...

Zoek mij eens op op Hyves. Ik heb hier een hele leuke tijd gehad, ik herinner me nog bijv. Dave, Robert, Heidi(highschool sweetheart), Mary, Sanneke, brigitte en nog veel meer leuke mensen, ik zou het leuk vinden als we eens een keertje bij elkaar kwamen, wat drinken of zo en gezellig over de goeie ouwe tijd praten. Vinden jullie dit ook leuk, stuur dan een berichtje en dan nemen we contact op, dus wie mij nog kent en dit leuk vindt, laat wat van je horen, groetjes Henk.

2006, Henk Verschoof

ik heb (volgens mijn moeder) m...

ik heb (volgens mijn moeder) maar zes weken op deze school gezeten, dus echt veel herinneringen heb ik hier niet aan. Wel zag ik op deze site de naam van Karin van Bijlevelt en dat is mijn oude buurmeisje uit de schielaan in overschie. Na deze school ben ik naar Pinkeltje op de rotterdamse rijweg gegaan.

2004, Henk Verschoof
?