Henk Vellinger

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Henk Vellinger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Henk Vellinger heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Meneer Haarsma.

  Meneer Haarsma. Zijn enorm genies. Zijn lesjes Frans. En ja we moesten toen nog op zaterdagochtend naar school. meneer Bogaart. Deze gooide in en kwade bui met de bordenwisser.

  2004, Henk Vellinger

  Leraar Engels meneer Petri.

  Leraar Engels meneer Petri. met zijn potterjes als je een goede beurt had gemaakt. Was een echte Engeland freak en stoom fanaaat. Had regelmatig foto's of borden van stoomtreinen bij zich.Meneer Fekkes leraar Frans. Meneer Besseling, lag ik altijd mee in de contramine. De strenge meneer Ensink. Meneer Boer, had volgemns mij altijd enorme bonje, vooral met Igor Mus (ch). Deze moest zels de klas uit, warop wij spontaan zongen "beste mus, beste mus is het waar wat boertje zegt, jij komt niet terug, o no oooh. " Dit op de wijs van een hit grosse Jack?? is it true what mama said.. Overblijfpauze, men begon toen al met flesjes limonade en koeken te verkopen. In de pauze een broodje kopen in de Nieuwstraat of een appelpunt. Klasgenoten waren Jan Bugter, Jan vd Meulen, Hennie Grave, Erna Brink, Karin Kloppenburg?. ( sprak goed Engels, ze kwam uit.....Ethiopië??) Verder herinner ik mij Harry Veldwijk, Harrie Bijl, Lies Endendijk, Victor Lagodin, Rouw, Bert van Marwijk, Willem Riezebos, Geke Ordelman. Een meisje dat in de 3e klas uit Indonesië bij ons in de klas kwam. De gebroeders Penning. To, dochter van een bakker. Ik zat echt op de ZMULO ( zeer moeilijk uitgebreid lager onderwijs)of wilde ik niet. We gingen naar Luxemburg (Weilerbach) op schoolreisje. Ik weet dat Harry Veldwijk en ik een tas met "geld" vonden, ja echt monopoly geld. Een m,eisje speelde enorm goed gitaar en we zongen op een gedicht dat we moesten leren van Fekkes. Toutes les feuilles de l' été.

  2004, Henk Vellinger
  ?